Informatie

algemeen

Op 26 Januari 2019 is het alweer tijd voor het 5-jarig jubileum van Vorstival, het koelste winterfestival! na eerdere uitverkochte edities maken we ons op om groots uit te pakken in skigebied Gerl-Oss!

Parkeren/Fietsen

Het festival is voorzien van een groot parkeerterrein, op nog geen 5 minuten lopen van Vorstival. Parkeren is gratis. Fietsers kunnen dichterbij het festival komen; schuin tegenover de hoofdingang bevindt zich een fietsenstalling.

Tickets

Early Ski-pass € 16,95 *
Regular Ski-pass € 19,95 *

* Genoemde prijzen zijn exclusief service fee

Openingstijden & Data

Vorstival vindt plaats op zaterdag 26 januari 2019. De deuren van het festival openen om 19.00u en sluiten 01.00u. Het is niet mogelijk om na 00:00 het terrein te betreden.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes beschikbaar op het terrein.

Terrein verlaten

Het is niet mogelijk om het terrein tussentijds te verlaten. Wanneer je het festivalterrein verlaat is het dus niet mogelijk om opnieuw binnen te komen. Enkel in noodgevallen kan de beveiliging hierop een uitzondering maken.

Gehoorbescherming

Uiteraard zal er tijdens Vorstival (luide) muziek ten gehore gebracht worden. Om je gehoor voldoende rust te geven adviseren wij je om gehoorbescherming te dragen. Als je nog geen gehoorbescherming hebt kan je deze aanschaffen bij de munten kassa op het festival!

Rookverbod

Het is niet toegestaan om te roken in tenten en/of overkappingen. Wel zal er op Vorstival een rokersruimte aanwezig zijn in de grote tent. Zo kan je toch droog & verwarmd een sigaretje roken! Op het festivalterrein zullen GEEN sigaretten te koop zijn!

legitimatie

De minimumleeftijd voor Vorstival is 18 jaar. Bij twijfel kan er gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee! Hieronder valt een rijbewijs, paspoort of Nederlandse identiteitskaart. Een kopie is niet geldig!

Hét Koelste Winterfestival

Tickets


Koop ze hier