Huisregels

Bij betreding van het terrein gaan bezoekers akkoord met de volgende huisregels:

 1. Iedere bezoeker dient zicht te kunnen legitimeren met een origineel legitimatiebewijs, dit mag zijn een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Kopieën worden niet geaccepteerd.
 2. Het is verboden eigendommen van ons mee te nemen buiten het festivalterrein. Bij beschadiging van onze eigendommen bent u aansprakelijk voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten. 
 3. Gevonden voorwerpen dient u bij ons in te leveren. 
 4. Correcte kleding is verplicht.  Groepskleding wordt niet toegestaan, alsmede sportkleding of aanstootgevende teksten op kleding.
 5. Overtreding van enige huisregel kan onmiddellijk en zonder aanziens des persoons aan de politie gemeld, terwijl ook ontzegging van de toegang kan worden aangezegd. 
 6. Wij behouden ons het recht voor bij vermoedens onzerzijds van samenscholing de samenscholers onmiddellijk de toegang van ons festival te ontzeggen. 
 7. Het nuttigen, gebruiken of bij zich hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden. 
 8. Bij de entree van het festivalterrein maar ook binnen kan zich de mogelijkheid voordoen dat u zich moet laten onderwerpen aan een controle. Deze controle is ingesteld om iedereen in verband met de algemene veiligheid te beschermen. 
 9. Het gebruiken of bij zich hebben van enigerlei wapens, grote zakmessen e.d. is ten strengste verboden. 
 10. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid van eventuele schade aangericht aan eigendommen van derden
 11. Gasten vanaf 18 jaar en ouder mogen alcohol drinken. Bij dronkenschap kunnen bezoekers van het festivalterrein worden verwijderd.
 12. Roken is alleen toegestaan in de openlucht op het binnenterrein. Indien u zich niet aan deze regel houdt wordt u onmiddellijk van het festivalterrein verwijderd. Bij eventuele bekeuringen door uw toedoen zullen deze kosten en aansprakelijkheid op u verhaald worden.
 13. Op punten waarin dit reglement niet voorziet neemt de directie hierover een besluit.

Hét Knusse Winterfestival

Tickets


Koop ze hier